У Ташанській територіальній громаді протягом травня-червня проводилися дводенні тренінги в рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад », який проводить Міжнародна організація з міграції «МОМ» (входить до системи ООН, Представництво в Україні).

У ньому брали участь старости, працівники ЦНАПу, працівники відділу соціального захисту населення та сектору по роботі із зверненнями громадян, представники громадської організації. Після завершення всіх трьох етапів тренінгу учасники отримали сертифікати про його проходження.

В рамках реалізації цього проекту, 13 липня 2023 року Ташанська ТГ в особі сільського голови Василя Петровича Вовчанівського, отримали 8 планшетів (вартість 1 шт. 6677 грн.) та ноутбук (вартість 1 шт 24500 грн.) від Міжнародної організації з міграції «МОМ», окрім того стартові пакети та програмне забезпечення Microsoft. МОМ  цим надали «Рецепієнту» усі юридичні права, право власності та інтереси щодо Майна ,без застережень та обмежень.

Оргтехніка передана для зміцнення спроможності громад шляхом задоволення потреб збору даних на місцях. Отримання цього обладнання стало можливим завдяки тому, що наша громада успішно пройшла всі тренінги в рамках вказаного проєкту.

 Фото без опису      Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Цей проєкт є важливим кроком у розвиток громади та впровадження нових технологій на місцевому рівні. Отримані знання та навички стануть у нагоді для подальшої роботі спеціалістів Ташанської сільської ради.

Наступний етап – діалогові сесії та фінал проєкту, а це - можливість отримання ґранту для закупівлі обладнання та матеріалів для реалізації проєктів. Тож просимо жителів громади бути активними в разі проведення нами опитувань, адже лише ваша думка може реально покращити стан речей.

Щиро дякуємо Міжнародній організації з міграції «МОМ» за підтримку та нові знання!

Фото без опису