Фото без описуФото без описуЗахід роФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Захід розпочався із урочистої Літургії та Молитви за наших Захисників, та спільним поминальним Молебнем за Героя-Захисника Віталія Терещенка, жителя села Чопилки, всіх Воїнів усіх часів, що віддали життя в боротьбі за Україну.

Талановиті діти, художники і майстри Переяславщини відкрили мистецьку школу з розпису художньо-військових артефактів та провели перші майстер-класи.

Фортеця Бахмут – символ «Мистецького Простору»: для огляду були представлені бойові гільзи різного калібру, які в подальшому перетворяться на мистецькі артефакти. Головна мета заходу – доносити до світу героїчну історію боротьби нашого народу проти рашистів, і допомагати Збройним Силам України.

Під час виступу, ораганізаторка "Мистецького Простору" Анна Іванівна Кузьменко-Лебедівська наголосила на тому, що -"весь світ має знати вагу життя кожного солдата, який поклав життя за волю України, за те, що в самі темні часи навколо нас можна зустріти світлі душі людей, які своїми руками творять красу із знищеного, та заробляють кошти для підтримки хлопців на передовій!"

Всі присутні на заході: діти та дорослі увіковічили честь заглиблого героя Віталія Терещенка, відвідавши його могилу та поклавши квіти в його пам'ять.

На заході були присутні побратими-військові, які приїхали уважити загиблого Героя Віталія.

Царство небесне всім загиблим Героям!

Воїнам Збройних Сил України терпіння та сил вистояти у тяжкому бої!