Фото без опису

У Ташанській громаді 15 та 16 травня 2023 року відбулися дводенні тренінги в рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», який втілюється «Міжнародною організацією з міграції та фінансується Урядом  Канади, Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку.
Підсумки: по 20 учасників; 8 навчальних модулів, 5 практичних вправ та 12 годин інтенсивного навчання впродовж 2-х днів.

 

Під час заходу учасники мали змогу дізнатися: чому дані: огляд збору даних та їх значення для формування політики громади; які є підходи до збору даних; як планувати дослідження; які якісні та кількісні методи збору даних доцільно використовувати в конкретній ситуації; що таке етичний збір даних, а також як зробити швидку оцінка потреб у громаді.
Кожен учасник отримав Сертифікат, що підтверджує участь у тренінгах.
«Впродовж двох днів ми дізналися як загалом в щоденному інформаційному потоці новин, подій виокремити різні типи даних та підходи до їх збору. Навчилися доступними інструментами збирати ці кількісні чи якісні дані, які потім доцільно використовувати при прийнятті рішень у громаді» – зазначив сільський голова Василь Вовчанівський.

Тренером була Марія Коробко  – дослідниця користувацького досліду.

Найяскравіші моменти заходів у фото.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису