Фото без опису

У результаті повномасштабного військового вторгнення росії в Україну низка громад та аграрних виробників в Україні страждають від війни. У зв'язку з цим Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО спільно з галузевими асоціаціями ГС «Всеукраїнська аграрна рада» та Всеукраїнською асоціацією громад реалізують проекти на підтримку громад та аграрних виробників з метою забезпечення продовольчої безпеки.

«Сьогодні наші міжнародні партнери показали дуже велику підтримку та солідарність, спільно з асоціаціями вони реалізують проекти, які допомагають підтримати агровиробників та громади у часи війни. Ці проекти допомагають не лише підтримати продовольчу безпеку в регіонах, які постраждали від бойових дій, а й встановити партнерство між громадами та агровиробниками і відновити економічну активність», – зазначив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський.

Всеукраїнської асоціацією громад в рамках проекту « Згуртовані громади» за підтримки Програми USAID від насіннєвих  компаній BAYER, Hazera, Enza Zaden, Rijk Zwaan  з метою поліпшення соціально-економічного становища України і успішного проведення посівної кампанії у 2023 році безоплатно надала для жителів Ташанської громади насіннєвий матеріал в якості благодійної допомоги.

 

Набори насіння городини  були доставлені 01 травня 2023 року в громаду і вже розподілені по старостинським округам. Вони складаються з (у кожному наборі по одній упаковці):

  • капусти ;
  • цибулі;
  • огірка;
  • редька;
  • помідори;

Фото без опису

 

Набори  отримали ВПО. Висловлюємо подяку компаній BAYER, Hazera, Enza Zaden, Rijk Zwaan   за надання допомоги, яка забезпечить мешканців нашої громади овочами на літній та зимовий періоди 2023-2024 років. Дякуємо, що в такий важкий час ви знаходите можливість підтримувати людей, які цього потребують.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису