Фото без опису

В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі.

      Бориспільська районна державна (військова) адміністрація була однією із перших державних  установ, що надавали допомогу в умовах воєнного стану за підтримки голови Бориспільської районної державної адміністрації в Київській області, ДЯЧЕНКО Руслана Олексійовича та  першого заступника голови Бориспільської районної  державної (військової) адміністрації, Савчук Галини  Василівни.
   Ташанська ОТГ неодноразово отримувала і отримує по даний час  матеріальну благодійну допомогу від військової адміністрації.  Вагомий внесок отримано на розгортання, забезпечення  та діяльність пунктів незламності. Забезпечені вісім пунктів незламності громади. Кожен старостинський округ забезпечений портативними світлодіодними сонячними лампами, ковдрами, спальними мішками, каністрами для питної води, медикаментами, індивідуальними гігієнічними наборами, засобами гігієни для дітей та дорослих, питною водою, продуктовими наборами та дитячим харчуванням, конвектором для обігріву приміщення.
     До Дня Захисника України особи, що перебувають в ЗСУ та прирівняні до них категорії, а саме: члени сімей загиблих в АТО, УБД Великої  Вітчизняної війни, військовослужбовці, що приймали участь в бойових діях на території Афганістану отримали від Бориспільської районної державної (військової) адміністрації продуктові набори.
     До міжнародного дня людей з інвалідністю громаду забезпечила адміністрація  допомогою для осіб з інвалідністю, маломобільних осіб та інших вразливих верств населення засобами особистої гігієни та продуктами харчування.
    Неодноразово отримував продукти харчування та засоби гігієни  для евакуйованих осіб із зони бойових дій, директор Ташанського центру соціального обслуговування пенсіонерів  та інвалідів Ташанської сільської ради, Студениківської сільської ради, в приміщені якого функціонує місце компактного поселення для ВПО.
    Дитячим  харчуванням та засобами особистої гігієни для дітей неодноразово забезпечувалися новонароджені діти громади, діти ВПО.
   Наш спільний обов'язок – забезпечити повноцінне функціонування держави в умовах воєнного стану. На цьому наголосив голова Бориспільської районної державної адміністрації в Київській області, ДЯЧЕНКО Руслан Олексійович під час засідання за участю представників територіальних громад. Саме тому держава сьогодні посилює свою підтримку для осіб, що перемістилися із окупованих територій, територій на яких ведуться бойові дії. Та головне без уваги не залишається місцеве населення, особливо категорія діти, інваліди та інші незахищенні верстви населення.
    Дякуємо керівникам адміністрації за постійну комунікацію, вирішення важливих питань та проблем, що стосується громади та всебічну матеріальну допомогу.
 Фото без опису      Фото без опису

Фото без описуДякуємо патріотам нашої держави!
В цей не простий для країни час кожен із нас прикладає максимум зусиль для перемоги!
Слава Україні!
 Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису