Послугами служби зайнятості у січні-листопаді 2022 року скористалися 53,0 тис. осіб, в тому числі  40,6 тис. зареєстрованих безробітних громадян. 

За сприяння служби зайнятості області працевлаштовано 14,5 тис. осіб, з них 11,6 тис. мали статус безробітного. 2,9 тис. осіб працевлаштовано до набуття статусу безробітного. 

2,4 тис. осіб з інвалідністю отримували послуги служби зайнятості.

1,2 тис. безробітних проходили професійне навчання за направленням обласної служби зайнятості. 

750 безробітних залучено до виконання суспільно корисних робіт.

3,4 тис. внутрішньо переміщених осіб скористалися послугами служби зайнятості

164 інформаційні заходи  проведено в Центрах розвитку підприємництва Київщини, 260 роботодавців отримали консультації фахівців в ЦРП.

 

Станом на 1 грудня 2022 року послуги обласної служби зайнятості продовжували отримувати 11,5 тис. осіб, з них 9,3 тис. безробітних громадян. 

 

Київська обласна служба зайнятості пропонує безкоштовні послуги з рекрутингу:  якісний та оперативний підбір персоналу та професійну оцінку кандидатів. 

З початку року 4,7 тис. роботодавців успішно вирішили кадрові проблеми за допомогою рекрутерів Київської обласної  служби зайнятості. Звертайтеся за телефонами: (044)291-00-50  (066)509-77-22 та скористайтесь послугами професіоналів з пошуку кваліфікованих кандидатів саме у вашій галузі.

 

Отримайте онлайн консультацію за допомогою телеграм-каналу Київського обласного центру зайнятості: https://t.me/+fnLlSCkuIls1ZjVi

Чат-бот Київського обласного центру зайнятості: @test1874661bot

Пропонуємо ознайомитися з інформацією щодо актуальних подій та змін у роботі Київської обласної служби зайнятості на наших

Фейсбук-сторінці:  https://www.facebook.com/kyivobl

Інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/kobl_cz/

на сайті Київського ОЦЗ  https://kir.dcz.gov.ua/.