Фото без описуДень усиновлення – свято в Україні, яке щороку припадає на 30 вересня і співпадає з днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії і, мабуть, це не випадково. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям, та дітям, які залишилися без батьківського піклування.
           30 вересня в Україні відзначають День усиновлення.
          В нашій країні це свято було встановлено, як данина подяки і поваги людям, які не побоялися взяти дитину з дитячого будинку. Це день вшанування прийомних батьків, вихователів дитячих будинків сімейного типу, педагогів, лікарів, усіх, хто причетний до усиновлення та захисту прав дитини. Це день радості тисяч і тисяч дівчаток і хлопчиків, які знайшли щастя в люблячих і дбайливих сім'ях. Це свято доброти і милосердя для всього українського суспільства.
        21.09.2022 року в приміщенні БК села Ташань Ташанської громади відбувся святковий захід до Дня усиновлення. В ньому прийняли участь: Василь Вовчанівський – сільський голова, начальник ССД – Катерина Кондратенко, начальник відділу освіти – Таміла Дубина, начальники відділів та спеціалісти ЦНАП Ташанської ОТГ, старости Горбанівського, Денисівського, Полого - Вергунівського, Помоклівського, Улянівського, Виповзького, Малокаратульського старостинських округів Ташанської ОТГ, педагогічний колектив Ташанського НВО, батьки та діти прийомних сімей, опікунів.  Депутат Київської обласної ради від партії «Європейської Солідарності» Олег Анатолійович Косташ завітав до Ташанської ОТГ з допомогою – привіз гуманітарну допомогу, а саме, продуктові набори у кількості 70 пакунків, які отримали прийомні сім'ї, опікуни та багатодітні.
        Висловлюємо Вам свою повагу та щиру вдячність за Вашу підтримку та небайдужість. Щиро дякуємо, що Ви є людина, яка своєю любовю, милосердям і турботою відкриває своє серце і двері домівок для цих дітей.
          Спільні зусилля призведуть до гарного результату!
          Миру та злагоди всім у цей нелегкий час для країни!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису