Фото без опису

 

Гуманітарна  організація Work Central Kitchen надала продуктові набори для сімей ВПО Ташанської ОТГ.

Спільно з міжнародними благодійними громадськими організаціями Ташанська сільська рада продовжує докладати максимум зусиль для забезпечення потреб внутрішньо переміщених людей, яких на сьогодні громада прийняла 1918 осіб.

Ця міжнародна гуманітарна організація уже 12 років спрямовує свою діяльність на ліквідацію екологічних та гуманітарних катастроф. З початку війни з допомогою Work Central Kitchen було приготовано більше 120 млн. порцій гарячих страв та доставлено більше 4 млн. продуктових наборів по всій країні!!!

Наразі Work Central Kitchen долучилася до надання допомоги переселенцям у  Ташанській громаді. Зокрема, сформовані продуктові набори для сімей ВПО.
Так на протязі липня-серпня 2022 року було отримано від Work Central Kitchen 500 продуктових наборів  та передано сімям ВПО.

Низький Вам уклін за ваше ставлення та розуміння ситуації.
Ми невимовно вдячні Вам за підтримку, турботу та допомогу.
Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад людяності є показовим для всіх. Вирішуючи проблеми в цей нелегкий для всіх час, Ви даруєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

 Ваша допомога – важливий крок для подолання соціальних проблем і розбудови демократичної, гуманістичної і соціально-орієнтованої держави.
 Бажаємо Вам здоров’я, благополуччя, успіхів і Перемоги.

Фото без опису