Фото без опису

З метою реалізації Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору для людей з порушенням слуху все більше країн застосовують нові цифрові технології. Нашій країні нажаль також потрібна допомога в цьому питанні, адже близько двох мільйонів чоловік в Україні мають порушення слуху.
 В першу чергу це право реалізується завдяки встановленню спеціалізованого обладнання в громадських місцях - «Індукційної системи». 

Як це працює?

 Індукційна система може встановлюватися індивідуально і працювати з вашим обладнанням, а може поставлятися в комплекті з нашими Інформаційними кіосками або Електронною чергою.
У такому випадку, крім системи для людей з вадами слуху, ви отримаєте повністю укомплектоване обладнання, яке адаптоване для зручного користування людьми на візках. Також комплектується слуховою петлею яка працює в Т-режимі для людей з вадами слуху.
Для людей з вадами зору та інших представників маломобільних груп населення – доступна така функція як: електронна лупа, зміна кольорової гами екрану, а також шрифт Брайля.
Докладніше

Наші контакти
+38 (044) 360-82-78
sale@touch.ua