Фото без опису

 ІНФОРМАЦІЯ

по Ташанській ОТГ з питань соціального захисту населення

Інформаційна таблиця 

            На етапі реформи місцевого самоврядування, основним завданням територіальної громади є забезпечення виконання владних повноважень  з питань соціального захисту населення, шляхом утворення структурних підрозділів соціального захисту населення і забезпечення відповідним програмним забезпеченням, комп'ютерною технікою та устаткуванням.

Фото без опису

Міністерством соціальної політики в межах реалізації проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України, щодо оснащення комп'ютерним обладнанням Об'єднану Територіальну Громаду, для організації виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей» 27 січня 2021 року Ташанською територіальною громадою отримано від Міністерства соцполітики техніку в кількості: 1 ноутбук, 1 комп'ютер, 2 принтери, локальну мережу.

Реалізовано проект «Розвиток соціальних послуг». Відповідно до розпорядження Ташанського сільського голови від 16.02.2021 року №15/1 призначено уповноважену особу з питань соціального захисту населення, головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи Ташанської сільської ради, Підвальну Оксану Леонідівну (копія рішення додається).

З 05.02.2021 року  Ташанська об'єднана територіальна громада  під'єднана до Програми «Соціальна громада». Відповідно до розпорядження Ташанського сільського голови  від 01.04.2021 року №19 визначені відповідальні особи у наданні адміністративних послуг соціального характеру (копія рішення додається).

Затверджено типові інформаційні картки, на виконання статті 8 Закону України «Про адміністративні послуги» адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення на кожну адміністративну послугу (зразок додається).