ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Малокаратульської початкової школи - заклад дошкільної освіти Ташанської  сільської ради Київської області.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на вакантну посаду директора Малокаратульської початкової школи - заклад дошкільної освіти Ташанської  сільської ради Київської області:

- є громадянином України;

- вільно володіє державною мовою;

- має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста);

- стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років (крім керівників приватних, корпоративних закладів освіти).

Для участі у конкурсі подаються такі документи:

1)  заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

2)  автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

3)  копія паспорта громадянина України;

4) копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

5) документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

6) копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

7) довідка про відсутність судимості;

8) довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

9) мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Визначені у цьому пункті документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у термін з 30 липня 2021 року до 31 серпня 2021 року.

 Заяви приймаються протягом 30 календарних днів, за адресою: с. Ташань, Переяслав–Хмельницький район, Київської обл.  вул. Центральна, 7-А.

Довідки за телефоном +38(063-505-06-30)

 

 

Перелік питань

для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти (враховуючи наказ Міністерства освіти і науки України № 654 від 19 травня 2020 року «Щодо примірного переліку питань»)