В рамках проєкту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19 Міжнародний благодійний фонд «Карітас України», що входить в одну з найбільших міжнародних організацій у світі та Європі, за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-2 надав засоби індивідуального захисту.

Благодійна пожертва фонду у вигляді набору засобів індивідуального захисту (захисні маски, костюми, окуляри, респіратори, нітрилові рукавички, безконтактний термометр) та дезінфекції надійшла для Ташанської громади. Всі ці засоби будуть передані на амбулаторії по старостинських округах.

Голова Ташанської ОТГ Василь Вовчанівський висловлює щиру подяку генеральному секретарю Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» пані Дзвениславі Чайківській за належне реагування на звернення та надану підтримку.
Лише спільна праця та допомога долає будь-які труднощі, в тому числі і в боротьбі з коронавірусом, та вселяє впевненість у завтрашньому дні!

Фото без опису