З 25 травня 2020 року, у зв'язку з послабленням в країні карантинних заходів, ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області повертається до повноцінного режиму обслуговування громадян за всіма напрямками діяльності Міграційної служби.

Відповідно до рішення Уряду з 25 травня Міграційна служба Київщини послаблює обмеження, встановленні у зв’язку із запровадженням в Україні карантину.

Зокрема:

  • усі територіальні підрозділи Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області працюють за звичайним графіком роботи https://dmsu.gov.ua/cmu/pidrozdily.html;
  • знято обмеження щодо порядку надання адміністративних послуг – громадяни України, іноземці та особи без громадянства можуть отримати всі послуги, що надаються ДМС;
  • відновлюється робота сервісу «Електронна черга» https://dmsu.gov.ua/services/online.html, що допоможе спланувати відвідування підрозділів Міграційної служби, здійснивши онлайн запис на прийом для оформлення документів.

Окремо звертаємо увагу, що послаблення карантинних заходів не скасовує рекомендацій МОЗ, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19. Відтак при відвідуванні підрозділів Міграційної служби необхідно користуватися захисною маскою, рукавичками та дезінфікуючими засобами і дотримуватись безпечної відстані між людьми (з розрахунку не більше 1 людини на 10 кв. метрів).

Якщо ж у вас наявні симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо), ви нещодавно контактували з хворими на COVID-19 або перебували у країнах, в яких виявлено випадки зараження населення коронавірусом, обов'язково залишіться вдома та подбайте про своє здоров'я!

Сподіваємося на розуміння з вашого боку. Бережіть себе і будьте здорові!

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області